Referenser

”Det är underbart att komma hem till ett välstädat hus! Att vi sen vet vem som kommer är mycket värdefullt och ger ett stort mervärde.”

Lotta

“Anki har städat hos mig i cirka tio år. Hon är mycket pålitlig och brukar ringa mig om hon är sen, något som förvisso sker sällan men som uppskattas. Badrummet, köket och spisen är alltid tipptopp skick. Hon är också mycket social och vi två kan prata om det mesta. Anki är även redo att hjälpa till med lite udda saker, t.ex. byta lampor och frosta av frysen.”

Hans-Olof

”Jag har haft förmånen att ha Anki som min “städdam” sedan 1999. Vad jag minns har hon aldrig ”svikit” mig på mina två tisdagar varje månad under alla dessa år. Det säger en hel del om hennes pålitlighet, vilket har gjort att jag tryggt kunnat lämna mitt hem. Under tiden har Anki fixat en utmärkt veckostädning. Hon är en glad och tillmötesgående kvinna, som tjänstvilligt har ställt upp angående önskemål om tilläggstjänster utöver de överenskomna. Hon har dessutom ett behagligt sätt att umgås med familjemedlemmar som råkar vara hemma när hon jobbar. På en skala från 1-10 får Anki Cederholm högsta betyg och jag kan varmt rekommendera henne.”

Bodil

”For att mindske stress i travl hverdag, med en handicappet sambo, har vi rengöringsgjälp hver anden uge. Anki er en stor hjälp, meget flexibel og er blevet som en medlem af familjen.”

Pia

”Jag har anlitat Anki i snart tio år. Förutom att jag är nöjd med hennes arbete har Anki blivit min vän som jag kan prata med om vad jag vill. Hon ställer alltid upp när jag kommer med nya förslag och önskemål. Hon är även omtänksam, som när hon förra julen, när jag satt i rullstol, efter städat klart började pynta min lägenhet för julen så jag skulle känna julstämning. Ja, sån är hon.”

Berit

”Till Din Tjänst har hjälpt mig med städning i åtta år och det känns verkligen bra att ha hjälp av någon som inte bara gör ett bra jobb utan som jag också kan känna fullt förtroende för. Anki är trevlig, korrekt och flexibel. Tandläkaren, frisören och Anki är mina längsta icke-privata kontakter och Anki, som lever upp till sitt namn, har verkligen stått Till Min Tjänst!”

Lars Irengård