Om företaget

Mitt namn är Anki Cederholm och TillDinTjänst är min enmansfirma och ett företag som jag haft och drivit i 15 år. Jag har haft, har kvar och har än idag många nöjda kunder som använder mina tjänster. Det betyder att när du anlitar TillDinTjänst har du alltid en garanti att det är mig du släpper in i ditt hem och ingen annan.

Jag ser varje kund som unik och skräddarsyr därför arbetet efter varje kunds önskemål. Av den anledningen gör jag alltid ett kostnadsfritt hembesök för att ta reda på just dina behov före själva uppdraget startar. Jag skulle också kalla mig oerhört flexibel. Förutom de vanliga städgöromålen kan jag t.ex. ställa upp med lite andra göromål som skall fixas enligt överenskommelse. Du är inte heller tvingad att använda tjänsterna på veckobasis eller varannan vecka. Vi kan tillsammans välja den takt och intervall du önskar ha när jag ser till att ditt hem är rent, fräscht och inbjudande. Flexibilitet är naturligtvis bra för både parter.

Det kan även vara värt att poängtera att jag inte är allergisk mot djur men däremot att jag är en stor djurvän så hund, katt och djur i bur är inga problem för mig. Jag uppskattar snarare deras sällskap och de i sin tur mitt.

Så söker du städtjänst med lite mer personlig och till och med social prägel skulle jag föreslå att du kontaktar mig och så kommer vi tillsammans överens om hur jag kan förenkla ditt liv och förgylla ditt hem.

”Jag har anlitat Anki i snart tio år. Förutom att jag är nöjd med hennes arbete har Anki blivit min vän som jag kan prata med om vad jag vill. Hon ställer alltid upp när jag kommer med nya förslag och önskemål. Hon är även omtänksam, som när hon förra julen, när jag satt i rullstol, efter städat klart började pynta min lägenhet för julen så jag skulle känna julstämning. Ja, sån är hon.”
Berit

  • Pris: 300:-/ tim inkl.moms
  • Lägsta debitering vid ett tillfälle 2,0 tim
  • Har Rut-bidrag
  • Har F-skattsedel
  • Tider: måndag-fredag
  • Har allriskförsäkring